Dambord rustic

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
8 mm X 23 mm X 160 mm
€ 25.89 € 20.45 /m²

Omschrijving

Kies voor de rustic dambord parketvloer als u gaat voor de authentieke landelijke stijl in uw woning. Met zijn noesten en kleurverschillen is deze massieve eiken dambordparket een perfecte keuze voor een rustieke inrichting.

De latjes zijn allemaal afzonderlijk vastgelijmd op een net op de onderzijde. Op deze manier is deze massieve eiken parket makkelijk en snel te plaatsen. De opgegeven afmetingen zijn die van 1 afzonderlijk latje.

Deze onbehandelde massieve eiken dambordvloer zijn gedroogd. Grote knopen zijn toegelaten. Uitgevallen knopen en barsten zijn mogelijk. Deze knopen en barsten worden voor 80% opgestopt. Kleine restanten van schors zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

?" Onderhoud van een houten vloer.

?" Bijpassende plinten.

?" Legvoorschriften voor houten vloeren.

U kan deze houten vloeren aankopen via een lening aan 0,00% JKP. Klik op de link voor uitleg en voorwaarden. Let op, geld lenen kost ook geld.