Dambord extra rustic

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
8 mm X 23 mm X 160 mm
€ 19.11 € 15.10 /m²

Omschrijving

Kies voor de extra rustic dambord parketvloer als u gaat voor de oude landelijke stijl in uw woning. Met zijn open noesten en kleurverschillen is deze massieve eiken dambordparket een perfecte keuze voor een rustieke inrichting.

De latjes zijn allemaal afzonderlijk vastgelijmd op een net op de onderzijde. Op deze manier is deze massieve eiken parket makkelijk en snel te plaatsen. De opgegeven afmetingen zijn die van 1 afzonderlijk latje.

Deze onbehandelde massieve eiken mozaïek parket zijn gedroogd. Barsten, knopen en uitgevallen knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten. Deze knopen en barsten worden niet opgestopt. Kleine restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Schaaffouten en andere defecten zijn mogelijk. Kleurverschillen in de plank en tussen de planken onderling zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

?" Onderhoud van een houten vloer.

?" Bijpassende plinten.

?" Legvoorschriften voor houten vloeren.

U kan deze houten vloeren aankopen via een lening aan 0,00% JKP. Klik op de link voor uitleg en voorwaarden. Let op, geld lenen kost ook geld.