Extra extra rustic

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
21 mm X 120 mm X 400-2800 mm
€ 41.85 € 31.40 /m²
Getoonde prijzen zijn exclusief optionele verzendkosten — Berekening

Omschrijving

Extra extra rustic creëert de meest extreme landelijke stijl. Met zijn open noesten, extreme kleurverschillen en andere defecten is deze massieve eiken parket de ware weergave van wat er in eikenhout werkelijk kan voorkomen.

Deze onbehandelde massieve eiken planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben tand en groef rondom. Tevens ook spanningsgroeven aan de onderzijde om schotelen te verminderen. Barsten, knopen, uitgevallen knopen van onbeperkte grootte en andere defecten zoals schaaffouten en gaatjes van wormen zijn toegelaten. Deze knopen en barsten worden niet opgestopt. Restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Deze sortering heeft extra veel kleurvariaties t.o.v. de extra rustic sortering. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten tot 20% van de oppervlakte van de plank.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis. De parket kan eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen ondergaan zoals roken, borstelen, verouderen of schaven.

 

Onderhoud van een houten vloer.

– Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.

Berekening verzendingskosten

Onze verzendkosten worden berekend aan de hand van een tarief per uur rijden (€54.45/u). Hierbij wordt forfaitair 1 uur bijgeteld voor het lossen.